Bongkar Bagaimana Gadis 24 tahun ini Dapat Menjana Keuntungan 8 Ribu Ringgit Sebulan

pendapatan sampingan

BISNES INI HANYA UNTUK YANG ADA MASALAH SEPERTI DIBAWAH

 

1.Setiap hujung bulan duit tak cukup nak beli barang dan makanan.
2.Setiap bulan terpaksa ikat perut sebab duit cukup2 makan.
3.Hutang menimbun tak ada duit nak bayar
4.Duit gaji tak cukup nak bayar bil air bil api
5.Nak bagi duit kat mak ayah tapi tak ada duit
 
​AWAS, JIKA ANDA ADA MASALAH DI ATAS ANDA
DALAM SITUASI KRITIKAL 

 

 
Jadi apa yang perlu saya lakukan?

jawapannya anda perlu mencari side income untuk menambah pendapatan anda
bagi mengeluarkan anda dari zon kritikal di atas..

 

Nak tak saya bantu bagaimana anda dapat keluar diri anda dari masalah di atas? 

Sebelum tu izinkan saya perkenalkan diri, nama saya Haziqah, saya berusia 24 tahun dan saya bukanlah dari keluarga senang.. Saya juga sama seperti anda bila hujung bulan je duit tak pernah nak cukup, asik2 kering je duit dalam akaun bank.. 

Kadang2 nak beli makanan pun terpaksa pinjam duit orang.. Nak kata boros tak juga sebab eka tak beli barang sangat pun cuma gaji eka kecik, dengan keadaan ekonomi yang semakin meningkat ni, gaji sedia ada memang tak mencukupi, nak bayar sewa rumah, bil api air, duit makan, duit minyak ulang alik kerja lagi, bil telefon lagi.. 

Barang2 sekarang bukannya murah, semuanya mahal jadi memang duit gaji tu tak cukup..
Pendekkan cerita, satu hari tu eka terfikir nak ubah hidup, penat dah asik nak pinjam duit orang je.. Eka kene cari sesuatu bisnes atau kerja sampingan yang boleh menambah income eka untuk tampung kehidupan eka sekarang. 

Alhamdulillah, masa eka tengah mencari tu eka ternampak iklan dari facebook kawan eka, dia dok promote bisnes part time untuk tambah pendapatan 100% hanya menggunakan phone sahaja. Mula2 tu ragu2 jugak sebab tak pernah dengar tentang bisnes tu, tapi lepas tengok kawan eka tu pun berjaya buat bisnes tu dan bisnes tu pun berdaftar dengan ssm jadi eka percaya.


Eka pun join bisnes tu, kawan eka ajar dari A-Z macam mana nak buat bisnes tu, lepas belajar eka terus buat.. Mula2 memang susah sebab eka tak pandai, amik masa 2 minggu juga eka nak pandai tapi eka tak berputus asa, yang mana eka tak tahu eka tanya dia dan eka buat.. 

Eka tahu kalau eka stop sampai bile pun masalah eka tak akan selesai, sampai bile pun hidup eka tak akan berubah. Jadi eka teruskan usaha tanpa ada sikit pun  mengeluh dan alhamdulillah berkat doa siang malam, usaha eka berhasil.. Dalam masa sebulan eka dah berjaya menerima komisyen sebanyak 8 ribu ringgit. 

 

Jadi eka rasa bisnes ni sangat bagus untuk mereka yang ada masalah sama macam eka, sebab dengan bisnes ni eka dah berjaya keluar daripada masalah keewangan dan zon kritikal di atas. Jadi apa salahnya kalau eka bantu dan kongsi rezeki ni dengan orang lain agar orang lain juga dapat merasa kebahgiaan bersama keluarga dengan keewangan yang kukuh.

Macam Mana Eka
Boleh Dapat Sampai 8 ribu?

 

Sebab komisyen yang dibayar adalah RM200 utk satu jualan.

10 jualan dah dapat RM2000, Banyakkan?

 

 

gambar kawan eka dapat komisyen sikit sebanyak

dapat ringankan beban keluarga

abg polis join buat part time bisnes ni

 

Haa jadi mesti semua nak tahu kan bisnes apa yang eka buat ni. Ok, Bisnes ni adalah bisnes menjual aplikasi(app) iaitu digital produk, aplikasi ni adalah Produk dari syarikat Jalur Gemilang. Nama app ni adalah jutawan app atau nama singkatannya J apps, aplikasi ini direka dan dicipta oleh Afiq Danial sendiri iaitu founder kepada syarikat jalur gemilang. Dan afiq nak memberikan komisyen kepada ahli yg mempromosikan app ini.

 

App ini tiada di playstore atau appstore, hanya boleh dapat dari afiq sahaja. Jadi tugas kita adalah mempromosikan app ini kepada semua orang dan syarikat akan memberi komisyen utk setiap pembeli.

 

Okey apa yg Best sangat bisnes ni adalah, dalam bisnes ni awak akan di bantu oleh robot, robot ni awak akan terima setelah awak daftar menjadi ahli, robot ni adalah sistem auto yg berada di dalam aplikasi japps ini yg akan bekerja dgn awak untuk menjual aplikasi ni melalui email2 di seluruh malaysia

 

Bagaimana robot bekerja?
Robot telah disistem kan untuk menyebarkan ayat iklan yg mengandungi kod link awk ke seluruh pembeli dalam malaysia ni melalui email. Jadi pembeli akan membuat pembelian app ini dari kod awak yg robot sebarkan. Tugas awak hanya on sahaja app ini dan robot akan jalankan tugasnya tanpa perlu awak jaga..Taw2 duit masuk je

So dalam bisnes ni awak ada dua sumber untuk dapatkan pembeli pertama adalah dari robot secara auto dan kedua melalui awak sendiri, awak boleh promot di mana mana sahaja(fb,twitter,wechat,wasap) yg awak nk untuk dapatkan pembeli.

 

Kalau awak buat dua2 cara ni mana tahu dalam sebulan robot dapatkan utk awak 2 pembeli dan awak buat manual pon dapat 2 pembeli jadi total 4 orang pembeli, jadi awak dah dapat komisyen RM800 dalam sebulan. Ok tak? Kalau sebulan awak dapat 10 orang pembeli awak dah dapat side income Rm2000...

Banyak kan, best tak?

 

Aplikasi ni apa?
Aplikasi ni adalah app yg berada di dalam fon sama seperti fb,instagram,youtube dll ..

 

Jadi fahamkan, bisnes ni ada 2 cara untuk dapat duit dengan mudah...!!

 

Petama robot= dia cari sales utk kita secara auto yg mana auto ni pembeli tk perlu contact kita, dia akan tekan link yg dihantar oleh robot dan terus masuk ke website dan beli direct dari website afiq.. Tapi kita yg akan dapat komisyen sebab dia tekan dari link kita, dan kalau robot dapat buat 1 sales kat kita, kita akan dapat rm200 masuk akaun bank ktia. kalau robot dapat buat 5 sales kita dapat Rm1000 sehari.(tak tentu ikut rezeki masing2) 

 

Kedua manual= kita sendiri yang promote. Tak kesah, kalau rasa tkde masa kita boleh promote link kita sahaja jadi customer akan terus ke website afiq dan membuat pembelian dari situ.. So kita tak perlu nak beri penerangan kepada customer.. Komisyen sama dengan robot 1 sale kita dapat rm200

 

Halal ke busines ni?

Ya ianya halal dari hukum syarak kerana business ini berjalan dengan jual beli aplikasi japps ini yang mana mendapat persetujuan dari pemiliknya iaitu afiq danial, kita tak jual barang ciplak atau tiruan ya. Dan busines ini sudah didaftar dengan SSM . Jadi tiada sebarang unsur2 haram . Japps sudah mempunyai 5000 ahli dan 99% adalah muslim berbagai peringkat umur tua muda semua ada.  

 

Saya tak pandai promote,
Tak perlu risau, group disediakan 100% untuk support dan ajar kita, kita just copy and paste sahaja apa yang diberi, kalau copy and paste pun awak tak tahu.. So awak tak sesuai la nak join.

Kalau takde halangan bulan ni jugak kita boleh dapat duit komisyen atas usaha sendiri.

 

TENGOK BAGAIMANA APPS INI BERFUNGSI

 

BOLEH FOLLOW IG EKA UNTUK LIHAT BUKTI PENDAPATAN YANG EKA PEROLEHI MELALUI APPS INI

 

>>> KLIK DISINI <<<

Isikan Nama dan Email
Email anda
Hantar
Hantar
Borang telah dihantar - terima kasih.
Sila isikan semua maklumat yang diperlukan!

Isikan Maklumat Dibawah Untuk Mendaftar

Utk bermula Modal perlu ada RM390 sekali sahaja seumur hidup sebagai yuran ahli utk dapatkan kod ahli sendiri dan password robot, selepas itu awak boleh buat duit berapa bnyak yg awak suka..

 

Sampai skrg bnyak yg dah cecah puluh ribu total keseluruhan, dan ada yg dah capai 100k total komisyen.. Tak masuk akal kan? Tapi tulah rezeki, nak percaya taknak percaya terserah.

 

Rm390 ini akan dibayar ke akaun company bukan akaun saya ya jadi saya bukan scammer, no akaun company akan dihantar melalui email selepas awak daftar.

 

Lepas pendaftaran awak lulus saya akan ajar awak macam mana nak install robot dan nak runkan robot.. Kemudian Awak akan dapat ebook khas tentang Japps ni dan ebook2 special berkenaan bisnes dan keewangan sebagai bonus tambahan.. Kalau ikut harga sebenar beli robot ni dan beli ebook2 ni harganya boleh mencecah ribuan ringgit, tapi skrg awak dapat kesemua ni dgn modal 390 sahaja.. So awak tkde rugi apa pun.

 

Sebab dengan perlaburan ni awak boleh gandakan duit awak hingga 10 kali ganda atau 100 kali ganda sekali pun dan mmg dah ada yg dapat so takkan saya nak tipu.. Takkan awak nak tggu dan tgok je org lain dapat..

 

Modal tinggi? Ya betul, awak jgn tgok berapa modal yg awak perlu bayar tapi awak tgok berapa pulangan yg awak boleh dapat.. Sebab bisnes ni modal dia sekali sahaja tapi awak boleh kutip keuntungan sampai awak tua.. awak dah tgok kan pulangan yg ahli2 japps dapat dekat gmbar tu, tu baru sebulan punya gaji, cbe awak darabkan setahun, rase2 berapa? Balik modal tak? Berbaloi tak? Best tak?

 

Eka bukan nak tipu tapi eka sendiri dah rasa nikmat rezeki dalam bisnes ni, bulan pertama je eka dah berjaya dapat Rm8 ribu ringgit dalam masa sebulan.. Eka bersyukur sangat

 

Sebab tu eka bukak peluang ni hanya untuk yg betul2 serius nak ubah hidup, nak tambah pendapatan dan peluang ini, eka buka untuk yg bayar hari ini sahaja sebab eka suka orang yg bertindak pantas.. Yg tkde modal tak perlu dan

 

Ni bukan bisnes MLM dan bukan Skim cepat kaya ya, kalau rasa lepas join terus kaya plss pergi cari bisnes lain

 

So macam mana menarik tak aplikasi ni? Komisen tinggi di bayar tiap2 minggu, siapa nak bagi kan.. Boleh buat santai2 dengan fon je, takdelah ganggu kerja kitakan.. Hanya gunakan henfon saja boleh jana pendapatan... Berbaloikan..

 

BUKTI DUIT DALAM AKAUN BANK EKA BERTAMBAH

TESTIMONI AHLI J-APPS

BUKTI HASIL ROBOT

Sila Semak Inbox dan Folder Spam Awak Utk Next Step

Gaji dibayar pada hari apa?


Komisyen akan dibayar pada setiap hari Selasa dan Jumaat..

Jadi sebulan kita akan menerima 8 kali gaji.. Best!!