KERJA INI HANYA UNTUK YANG ADA MASALAH DIBAWAH

 

1.Setiap hujung bulan duit tak cukup nak beli barang dan makanan.
2.Setiap bulan terpaksa ikat perut sebab duit cukup2 makan.
3.Hutang menimbun tak ada duit nak bayar
4.Duit gaji tak cukup nak bayar bil air bil api
5.Nak bagi duit kat mak ayah tapi tak ada duit
 
AWAS, JIKA ANDA ADA MASALAH DI ATAS ANDA
DALAM ZON KRITIKAL 

 

 
 Jadi Apa Yang Perlu Anda Lakukan?  

-jawapan yg anda cari adalah anda perlu buat side income untuk menambah pendapatan anda
bagi mengeluarkan anda dari zon kritikal di atas..

 

Nak tak saya bantu bagaimana anda dapat keluar diri anda dari masalah di atas? 

Sebelum tu izinkan saya perkenalkan diri, nama saya Haziqah, saya berusia 24 tahun dan saya berasal dari keluarga yg susah.. Saya juga sama seperti anda bila hujung bulan je duit tak pernah nak cukup, asik2 kering je duit dalam akaun bank.. 

Kadang2 nak beli makanan pun terpaksa pinjam duit orang.. Nak kata saya boros tak juga sebab eka tak beli barang sangat pun cuma gaji eka kecik, dengan keadaan ekonomi yang semakin meningkat, gaji yg eka dapat memang tak mencukupi, nak bayar sewa rumah, bil api air, duit makan, duit minyak ulang alik kerja lagi, bil telefon lagi.. 

Barang2 sekarang pulak bukannya murah, semuanya mahal jadi memang duit gaji tu tak cukup..Pendekkan cerita, satu hari eka terfikir untuk eka ubah hidup, penat dah asik nak pinjam duit orang je, dah naik malu muka ni tak tahu nak sorok muka kat mana.. So Eka rasa eka kene cari jalan supaya eka boleh menambah pendapatan eka untuk tampung kos kehidupan
sekarang. 

Di takdirkan Allah, masa eka tengah mencari tu eka ternampak iklan di facebook kawan eka, dia dok promote kerja part time untuk tambah pendapatan 100% hanya menggunakan handphone sahaja. Mula2 tu eka rasa ragu2 jugak sebab tak pernah dengar, tapi lepas tengok kawan eka tu pun berjaya tambah pendapatan dengan kerja tu dan kerja tu pun dah berdaftar dengan ssm jadi eka rasa tiada masalah utk eka cuba.


Eka pun join bisnes tu dan eka belajar macam mana nak buat dari A-Z, lepas belajar eka terus buat.. Then baru eka tahu rupenya senang nak buat bisnes bila ada orang tolong guide, tak perlu nak pening2 kepala pikir cara nak buat bisnes... So utk yg nak mula bises atau tak pandai nak bisnes nasihat eka bergurulah dgn org yg dah pandai bisnes kalau tak bisnes kita akan jadi susah, So dipendek kan cerita, alhamdulillah berkat doa dan usaha sungguh2 dalam masa sebulan je eka dah berjaya jana pendapatan sebanyak 8 ribu ringgit hasil berguru dengan orang yg dah berpengalaman buat bisnes. Mudah je kan bile kita ada guru yg boleh ajar kita, tinggal kita je nak buat atau taknak.

 

Jadi eka rasa bisnes ni sangat bagus untuk mereka yang ada masalah sama macam eka, sebab dengan bisnes ni eka dah berjaya keluar daripada masalah keewangan dan zon kritikal di atas. Jadi apa salahnya kalau eka bantu dan kongsi rezeki ni dengan orang lain agar orang lain juga dapat merasa kebahgiaan bersama keluarga dengan keewangan yang kukuh.

Macam Mana
Boleh Dapat Sampai 8 ribu?

 

Sebab komisyen yang dibayar adalah tinggi.
RM200 utk setiap
pembelian.10 pembelian dah dapat RM2000, Banyakkan?

 

 

tu gambar kawan eka terima duit komisyen, sikit sebanyak

dapat juga ringankan beban keluarga

abg polis pun join buat part time bisnes tambah pendapatan

 

Haa jadi mesti semua nak tahu kan bisnes apa yang eka buat ni.

 

Bisnes ni adalah bisnes menjual aplikasi(app) iaitu digital produk, aplikasi ni adalah Produk dari syarikat Jalur Gemilang. Nama app ni adalah jutawan app atau nama singkatannya J apps, aplikasi ini direka dan dicipta oleh Afiq Danial sendiri iaitu founder kepada syarikat jalur gemilang. Dan afiq akan membayar duit komisyen kepada ahli yg mempromosikan app ini. ❤️❤️❤️

 

App ini tiada di playstore atau appstore, hanya boleh di dapatkan daripada afiq sahaja. Jadi tugasan kita adalah mengiklankan app ini kepada semua orang di malaysia dan syarikat akan bayar gaji kpd kita.❤️❤️❤️

 

Okey apa yg Best sangat bisnes ni adalah, dalam bisnes ni awak akan di bantu oleh robot, robot ni awak akan terima setelah awak daftar menjadi ahli, robot ni adalah sistem auto yg berada di dalam aplikasi ini yg akan bekerja dgn awak untuk membuat pengiklanan melalui email2 pengguna di seluruh malaysia ❤️❤️❤️

 

Bagaimana robot bekerja?
Robot ini telah disistem kan untuk menghantar ayat iklan ke seluruh pengguna di malaysia. Tugas awak hanya on sahaja robot ini didalam fon awk tanpa perlu awk pantau sepanjang masa kerana ia berjalan sendiri

 

 

So dalam bisnes ni awak ada dua sumber untuk dapatkan pembeli pertama adalah dari robot secara auto dan kedua manual melalui awak sendiri, awak boleh promot di mana mana sahaja(fb,twitter,wechat,wasap) yg awak nk untuk dapatkan pembeli.

 

Kalau awak buat dua2 cara ni mana tahu dalam sebulan robot dapatkan utk awak 2 pembeli dan awak buat manual pon dapat 2 pembeli jadi total 4 orang pembeli, jadi awak dah dapat komisyen RM800 dalam sebulan. Ok tak? Kalau sebulan awak dapat 10 orang pembeli awak dah dapat side income Rm2000...

Banyak kan, best tak?

 

Aplikasi ni apa?
Aplikasi ni adalah app yg berada di dalam fon sama seperti fb,instagram,youtube dll ..

 

Jadi fahamkan, bisnes ni ada 2 cara untuk dapat duit dengan mudah...!!

 

Petama robot = secara auto, on dan biarkan sahaja

 

Kedua manual = melalui awak sendiri, awak boleh iklankan di mana mana sahaja(fb,twitter,wechat,wasap) yg awak suka. 😊😊

 

Halal ke busines ni?

Ya ianya halal dari hukum syarak kerana business ini berjalan dengan jual beli aplikasi japps ini yang mana mendapat persetujuan dari pemiliknya iaitu afiq danial, kalau jual barang ciplak atau tiruan baru jatuh haram. Dan busines ini sudah didaftar dengan SSM . Jadi tiada masalah di sisi undang2 dan tiada unsur2 haram . Japps sudah mempunyai 10,000 ahli dan 99% adalah muslim, kalau haram mustahil org islam nak buat betul tak?

 

Saya tak pandai promote,
Tak perlu risau, eka pun start dengan kosong ilmu, yg penting kita sendiri nak ubah hidup. Kita just copy and paste sahaja apa yang diberi, so tak susah mana pun.

Kalau takde halangan bulan ni jugak kita boleh dapat duit Gaji atas usaha sendiri.

 

TENGOK BAGAIMANA APPS INI BERFUNGSI

 

TAK PERCAYA BOLEH FOLLOW iG EKA
BOLEH TENGOK BUKTI INCOME YANG EKA DAPAT BETUL ATAU TIPU

 

>>> KLIK DISINI <<<

NAMA
No Tel
Email anda
Hantar
Hantar
Borang telah dihantar - terima kasih.
Sila isikan semua maklumat yang diperlukan!

Isikan Maklumat Dibawah Untuk Mendaftar

Jadi utk bermula Modal perlu ada RM390 sekali sahaja seumur hidup sebagai yuran ahli utk dapatkan kod id sendiri dan password robot,Tak perlu dah nak habis ribu2 ringgit utk dapatkan pulangan ribuan ringgit, keluar modal 390 sekali sahaja selepas itu awak boleh jana pendapatan seberapa bnyak yg awak mahu..

 

Sampai skrg bnyak yg dah cecah pendapatan puluhan ribu ringgit setahun, dan ada yg dah capai 100 ribu tak sampai setahun.. Tak masuk akal kan? Tapi itulah realiti yg berlaku, nak percaya atau taknak terpulang.

 

Rm390 ini akan dibayar ke akaun company afiq founder j-apps, no akaun company akan dihantar ke email awak berbentuk link bewarna biru utk awak buat pembayaran selepas awak mendaftar.

 

Lepas pendaftaran awak lulus saya akan ajar awak macam mana nak install robot dan nak runkan robot.. Kemudian Awak akan dapat ebook khas tentang Japps sebagai bonus tambahan.. Kalau ikut harga sebenar beli robot ni harganya boleh mencecah ribuan ringgit, tapi skrg awak dapat kesemua ni dgn modal 390 sahaja.. So awak tkde rugi apa pun.

 

Sebab dengan perlaburan ni awak boleh gandakan duit awak hingga 10 kali ganda atau 100 kali ganda sekali pun dan mmg dah ada yg dapat so takkan saya nak tipu.. Takkan awak nak tggu dan tgok je org lain dapat..

 

Modal tinggi? Ya betul, awak jgn tgok berapa modal yg awak perlu bayar tapi awak tgok berapa pulangan yg awak boleh dapat.. Sebab bisnes ni modal dia sekali sahaja tapi awak boleh kutip keuntungan sampai awak tua.. awak dah tgok kan pulangan yg ahli2 japps dapat dekat gmbar atas tu, tu baru sebulan punya gaji, cbe awak darabkan setahun, rase2 berapa? Balik modal tak? Berbaloi tak? Best tak?

 

Eka bukan nak tipu tapi eka sendiri dah rasa nikmat rezeki dalam bisnes ni, bulan pertama je eka dah berjaya dapat Rm8 ribu ringgit dalam masa sebulan.. Eka bersyukur sangat

 

Sebab tu eka bukak peluang ni hanya untuk yg betul2 serius nak ubah hidup, nak tambah pendapatan dan peluang ini, eka buka untuk yg buat bayar hari ini sahaja sebab eka tak bukak banyak.. Yg tkde modal tak perlu dan eka nak pesan

 

Ni bukan bisnes MLM dan bukan Skim cepat kaya ya, kalau rasa lepas join terus kaya plss pergi cari bisnes lain

 

So macam mana menarik tak aplikasi ni? Komisen tinggi di bayar tiap2 minggu, siapa nak bagi kan.. Boleh buat santai2 dengan henfon je, takdelah ganggu kerja kita kan.. Hanya gunakan henfon je dah boleh tambah pendapatan... Berbaloikan

 

 

 

BUKTI DUIT DALAM AKAUN BANK EKA BERTAMBAH

TESTIMONI AHLI J-APPS

BUKTI HASIL ROBOT

BAGAIMANA DARI HIDUP SUSAH
GAJI 500 JE SEBULAN SEHINGGA
PEROLEH PENDAPATAN RM12 RIBU

Sila Semak Inbox dan Folder Spam Di Email Awak Utk Langkah seterusnya, Ambil peluang ini utk awak ubah nasib hidup awak

Gaji dibayar pada hari apa?


Gaji akan dibayar pada setiap hari Selasa dan Jumaat..

Jadi sebulan kita akan menerima 8 kali gaji.. Sangat Best!!

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

Penafian: Keputusan mungkin berbeza mengikut individu

BUKTI KUKUH
ACCOUNT BANK

OFFER INI TERHAD, SO BETTER GRAB CEPAT2.. JANGAN NANTI TAK DAPAT MENYESAL PULAK